Food

Rouden Dram

Ee Rout Rommele Carpaccio ass eng wonnerbar Iddie wann dir äre Gäscht eng vegetaresch Entrée wëllt zerwéieren. Dobäi ginn et puer Champignonen, Drauwen, Pinienkären a wonnerbar cremege Burrata! Burrata bei der rouder Rommel? Jo dat passt souguer ganz wonnerbar zesummen! D’Rout Rommel ass an enger Mëschung aus Äppelesseg a Cidre ageluecht a kritt…


Read More

Flower Power

Flowers aren’t just beautiful, some of them are even edible. Tantilizing dishes can be created making edible flowers the forefold, on a dish not just the backbone of taste. Botanika is a new brand with the mission to produce and…


Read More

Weihnachts-Genuss

Mehl und Backpulver mischen. In die Mitte eine Vertiefung eindrücken. Zucker, Vanillin-Zucker, Gewürze und Eier hineingeben und mit dem Mehl zu einen dicken Brei verarbeiten. Darauf die in Stücke geschnittene Butter, den Quark, die Korinthen, die Rosinen, die Mandeln/Haselnuss, und…


Read More

Ho ho ho

Chrëschtdag steet virun der Dier an domat natierlech och seng Chrëschtmäert an de Kaddowahnsinn. De Chrëschtmaart an der Stad, deen op méi Platze verdeelt ass, gouf iwwregens vun dem bekannten amerikanesche Magazin Forbes ënnert déi dräi Schéinsten aus ganz Europa gewielt. Wann dat mol kee Grond ass en e bëssi…


Read More