Food
Happy Ramen
If you still think, that sushi is the national dish of Japan, then think again. Ramen, a hearty combination of chewy noodles and a rich broth, topped with vegetables, an egg and pork, stems from China. But in Japan, it…
Read More
Rouden Dram
Ee Rout Rommele Carpaccio ass eng wonnerbar Iddie wann dir äre Gäscht eng vegetaresch Entrée wëllt zerwéieren. Dobäi ginn et puer Champignonen, Drauwen, Pinienkären a wonnerbar cremege Burrata! Burrata bei der rouder Rommel? Jo dat passt souguer ganz wonnerbar zesummen! D’Rout Rommel ass an enger Mëschung aus Äppelesseg a Cidre ageluecht a kritt…
Read More
Flower Power
Flowers aren’t just beautiful, some of them are even edible. Tantilizing dishes can be created making edible flowers the forefold, on a dish not just the backbone of taste. Botanika is a new brand with the mission to produce and…
Read More
Weihnachts-Genuss
Mehl und Backpulver mischen. In die Mitte eine Vertiefung eindrücken. Zucker, Vanillin-Zucker, Gewürze und Eier hineingeben und mit dem Mehl zu einen dicken Brei verarbeiten. Darauf die in Stücke geschnittene Butter, den Quark, die Korinthen, die Rosinen, die Mandeln/Haselnuss, und…
Read More
Ho ho ho
Chrëschtdag steet virun der Dier an domat natierlech och seng Chrëschtmäert an de Kaddowahnsinn. De Chrëschtmaart an der Stad, deen op méi Platze verdeelt ass, gouf iwwregens vun dem bekannten amerikanesche Magazin Forbes ënnert déi dräi Schéinsten aus ganz Europa gewielt. Wann dat mol kee Grond ass en e bëssi…
Read More