Food
Kéis-Extase
Kéisfondue oder Raclette gehéieren zu Chrëschtdag wéi d’Chrëschtdeko vum Beemchen. Ma déi meescht huele fir d’Fondue eng fäerdeg Kéismëschnung, dobäi ass et wierklech immens einfach d’Fondue selwer ze maachen. Mir weisen iech wéi. Zutaten fir 4 Persounen: 800 gr Kéis:…
Read More
Tasty Love Affair
Wäin a Lëtzebuerg schreiwen zesummen wuel déi schéinsten Liebesgeschicht iwerhapt an mir hunn eng Platz font, wou all Wonsch aus der Welt vun de Wäiner kann erfëllt ginn an zwar an der Vinoteca matzen am Zentrum vun der Stad. Mat…
Read More
Walnoss-Ricotta Léift
Huet dir Loscht Chrëschtdag mol eppes Neies auszeprobéieren? Mir hunn iech en Rezept fir eng Entrée peparéiert, wat ganz einfach ass fir nozekachen an är Geschmacksnerven zu 100 Prozent verwinnen wäert. Zutaten fir 4 Leit: 2 grouss Süsskartoffel, an…
Read More
Champignons Zauber
Chrëschtdag loosse mir eis sou richteg verwinnen. Do dierf déi perfekt Amuse-Bouche beim richtegen Apéro natierlech nik feelen. Mir hunn fir iech en vegaant Rezept preparéiert wat ganz einfach nozekachen ass. Zutaten: (Portioun fir 10 Bouchéeë) Fir d’Polenta: 400 ml Kokosmëllech 300 ml…
Read More
Hello Christmas
Tatsächlich liebt oder hasst man Egg Nog. In Luxemburg wird Egg Nog sehr gerne getrunken. Leider bekommt man es nur in der Vorweihnachtszeit zu kaufen, somit ist die Freude immer riesig. Heute zeige ich Dir, wie Du Egg Nog ganz…
Read More
Plums Love
The „Quetschentaart“ is one of the classics of Luxembourgish baking. The tart is a traditional autumn sweet that you’ll find across the whole country at this time of the year. What you need: Plum 250 grams flour 1 teaspoon…
Read More
Kulinaresche Summerdram
Beim Vakanz heiheem maachen an entdecke vun eisem Land, taucht dotëscht mol gär e klenge Creux op. Dofir teste mir wärend dem Summer Restaurante fir iech. Haut maache mir en Stopp zu Miersch am Restaurant "La Bohême". Et erwaart eis…
Read More
Hugo Fresh
Ein Sommer ohne Hugo können wir uns gar nicht vorstellen. Unser Lieblingsgetränk gehört zu jedem schönen Moment einfach dazu. Wie wäre es wenn wir ihn mal anders genießen? Nämlich als Eis. Mit den Hinguckern könnt ihr auch eure Gäste überraschen.…
Read More
Rhabarber Pep
Der Sommer steht in den Startlöchern und er ruft nach leckeren Drinks, die wir auf unserer Terrasse genießen können. Wie wäre es mit einem leckeren Rhabarber Likör, der mit Sekt einfach nur himmlisch schmeckt. Zutaten: 700g Rhabarber 300g Kristallzucker…
Read More
Boost yourself
Am Moment fillt jiddereen sech Machtlos. Et weess kee wéi et weidergeet an ausser dass mir sollen doheem bleiwen, wësse mir nik wierklech wat mir maache kënne fir dass mir eis besser fillen. Eis vu bannen a baussen ze stäerken…
Read More
Queen of Chocolate
Eng Knippchen, zwou Knippecher… allez, just nach eng – a schonn ass d’Këscht eidel. Wat déi meescht als Schneekerei owes beim Fernsee kennen, ass fir d’Lola Valerius eigentlech Chinesesch, well esou richteg séiss war hatt nach ni. Ëmsou méi witzeg fannen seng Kolleegen de…
Read More
Happy Bolo
Heute gibt es bei uns das Rezept für eine leckere vegane Linsen Bolognese. Rezepte für diese vegetarische Soße gibt es mittlerweile mehr als genug. Trotzdem wollen wir Dir diese sehr leckere Variante nicht vorenthalten. Hülsenfrüchte sind für Vegetarier sehr wichtig,…
Read More